Pendapatan Bulan Keempat JDR 2016 – Kerja Dari Rumah

Salam blogging. Alhamdulillah, ada juga pendapatan sampingan untuk bulan ke empat bagi tahun 2016 ini.
Ya sedikit lewat untuk diceritakan disini, sebab bayaran yang diterima daripada JobDiRumah (JDR) ni kebiasaannya diterima seawal 5hb hingga 10hb.Untuk komisen JDR bagi April ini, diterima pada 8hb yang lalu.

Semakin ramai yang telah berdaftar dengan JDR. Mereka yang mencari kerja dan pendapatan alternatif secara online kini boleh menyertai JDR dan mendapatkan panduan pelaksanaan kerja-kerja yang boleh dilakukan dalam talian.

pendapatan JDR

EKONOMI KURANG STABIL – PELBAGAIKAN SUMBER PENDAPATAN

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, berjuta – juta orang telah hilang pekerjaan di seluruh dunia akibat kemelesetan ekonomi global! Dengan adanya internet sebagai kemudahan operasi yang murah & pantas, banyak syarikat beralih daripada mengaji pekerja tetap kepada pekerja di rumah.

Terdapat lebih 100,000 peluang pekerjaan baru di rumah telah di wujudkan bagi mengatasi masalah kekurangan pekerjaan setiap tahun. Ini bukan sahaja memberi peluang pekerjaan kepada orang ramai, syarikat juga dapat mengaji pekerja yang berkualiti tanpa had sempadan.

Ia adalah peluang baik untuk anda jika bercadang mencari pekerjaan alternatif atau sumber pendapatan kedua di samping pekerjaan sedia ada sekarang.
Malah, ramai yang menjadikan ia sebagai sumber pendapatan utama kerana ia jauh lebih lumayan berbanding kerja biasa.

Cuba lihat senarai contoh tugasan yang ditawarkan.
job di rumah sabah
Bagaimana? Anda rasa anda boleh melakukannya ?

MAHIR BAHASA INGGERIS, TAHU GUNA KOMPUTER, ADA AKSES INTERNET

Senarai kerja yang ada di JDR boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja, asalkan anda mempunyai pengetahuan berbahasa Inggeris, mempunyai komputer dan capaian kepada internet.
Jika anda mempunyai lain-lain kemahiran seperti membina laman web, grafik dan sebagainya… ianya adalah kelebihan untuk anda !

Golongan suri rumah dan pelajar boleh menjana pendapatan sampingan dan menambah duit poket dengan melakukan tugasan yang diberikan.

Untuk memohon kerja ini adalah percuma. Anda tidak perlu membayar bagi mendapatkan jawatan yang di tawarkan. Semua jawatan ini berkonsepkan pelantikan sementara dan tidak terikat dengan sebarang kontrak.

Boleh memohon berapa banyak tugasan pada satu – satu masa. Lebih banyak tugasan yang di ambil, lebih banyak bayaran upah yang akan di terima. Bayaran dalam USD !

Tawaran kerja datang dari seluruh dunia & mengunakan B.Inggeris. Anda tidak bekerja dengan kami, tetapi dengan syarikat – syarikat dan individu dari serata dunia yang memerlukan pekerja dari rumah seperti anda.

Mahu tahu lebih lanjut? mohon sekarang….

Jika anda tidak bersedia untuk BERSAING dengan mereka yang lain untuk mendapatkan TUGASAN yang ditawarkan, tak perlulah daftar.
Ianya hanya untuk mereka yang berani mencuba dan tidak takut untuk bertindak dan percaya kepada kemahiran dan kemampuan diri.

KONGSIKAN – DAPAT BAYARAN KOMISEN DARI JDR

Sekiranya anda telah mendapatkan panduan , anda juga berpeluang untuk menjana pendapatan dengan mempromosikan JDR ini.
Sama seperti saya, untuk bulan April 2016 ini. (boleh tengok gambar di atas sekali)

Ya. Tidaklah terlalu banyak, tetapi tetap bersyukur, boleh juga tampung perbelanjaan seperti minyak atau mungkin belanja orang rumah dan anak makan di restoran.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *